top of page
Autolakering køkkenlåger

Køkken lakering

Hvis du er blevet træt af dit køkken og ønsker det fornyet, men ikke vil op og investere flere penge på et nyt køkken, så er den oplagte mulighed for NETOP dig at få lakeret dit køkken!

Hos Bredgades Ny Autolakering udfører vi alt indenfor køkken lakering i Nordjylland, og omegn. Vi kan tilbyde dig netop den farve, som du ønsker dit køkken lakeret i og kan tilbyde lakering af køkkenlåger i højglans. Vi kan være behjælpelige med alt inden for sprøjtelakering og maling af køkkenlåger, og vi kan desuden hjælpe dig med at sprøjte dine skuffefronter, Hos os er du desuden altid garanteret et godt resultat til en skarp pris. Få et helt specielt tilbud på lakering af dit køkken, ved at indsende os billeder, og antal låger og den farve som du ønsker dit nye køkken skal have!

Uanset om du har et køkken fra HTH, Ikea, Svane Køkkenet eller noget helt andet, udfører vi alt indenfor køkken lakering. 

Autolakering køkkenlåger

Vi udfører alt indenfor autolakering af køkkenlåger, således at du kan få netop dine køkkenlåger i den farve som du ønsker. Hvis i netop har fået lavet en renovering af jeres køkken, så kan jeres køkkenlåger nemt komme til at føles umoderne. Derfor tilbyder vi hos Bredgades Ny Autolakering autolakering af køkkenlåger således at dit køkken kan blive som nyt. 

bottom of page