top of page
lakering af bil

Lakering af bil

Stenskader og småridser i lakken er desværre meget almindeligt.

Nogle lakskader bliver mindre synlige med hjælp af polering, men ved de lidt større eller dybere skader er det nødvendigt med lakeringsarbejde. En mindre skade kan udvikle sig til rust, hvis den ikke bliver behandlet.

 

Det er aldrig godt for en bil at blive udsat for rust. Det kan nemlig hurtigt sprede sig. Det anbefales derfor, at du får professionelle til at kigge skaden på din bil efter og udbedre den. I gennem samarbejde med landets forsikringsselskaber kan vi sikre at din bil får ordnet den skade som bilen har været udsat for. 

Hos Bredgades Ny Autolakering tager vi hånd omkring din bil, og kan hurtig udbedre skaden på jeres bil,  eller er lakken mat, sørger mange for en hurtig udbedring af skaden eller skaderne.

Mindre skader, som eksempelvis et stenslag i lakken, er nemmere at udbedre, da en pletvis lakering vil være tilstrækkelig. En dellakering er naturligvis billigere end en komplet omlakering, men en fuldkommen omlakering vil være med til at skabe et mere ensartet udseende på bilen. 

 

Fordelen ved omlakering er dog, at du ved, hvad du har, og hvad bilen kan. Desuden ved du, hvad der er blevet lavet, hvilket du ikke kan vide dig helt sikker omkring ved en brugt bil. Så selvom det kan virke mere fristende at sælge den slidte, lakerede bil, bør du alligevel overveje at få den omlakeret. Når du får autolakeret din bil hos Bredgades Ny Autolakering så benytter vi kun kvalitets lakering fra vores leverandører, således at du er garanteret den bedste lakering. 

Uanset hvilket bilmærke af bil som du har, så udfører vi det bedste resultat vi har bred erfaring med en række speciel biler heriblandt mærker såsom Rover, Fisker, Buick, Maserati.

bottom of page