Industrilakering

1/1

 Hos Bredgades Ny Autolakering er vi meget erfarne indenfor industrilakering, da vi igennem værkstedets åbningstid i 1994 læs gerne vores virksomhedsprofil hvis du ønsker at finde ud af mere omkring os! Vi har udført adskillige forskelligartede opgaver for en række forskellige kunder med særlige behov. Vi tager imod alle former for opgaver inden for industri – uanset om det er små eller store elementer, der trænger til en lakering. 

Sprøjtelakering

​Her hos Bredgades Ny Auolakering, har vi udført udført sprøjtelakering i adskillige år. Derfor har vi stor erfaring med lakering, og de deler gerne ud af den, så du får lige præcis det resultat, som du søger. Det er din garanti for en sprøjtelakering af høj kvalitet, af dit produkt. 

Dertil kommer, at vi har et stort udvalg af farver, hvad enten det skal være højglans eller mat, så vi ikke kun kan levere i højeste kvalitet, men også i det bedste farvevalg, uagtet det er højglans eller mat.

Kontakt os allerede i dag og hør mere

Er du interesseret i industrilakering af dit produkt, så kan du tage direkte kontakt til os også giver vi dig et tilbud på netop din opgave!

Ring til os på telefon 98800611 eller skriv til os på e-mail autolak-biler@live.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, eller booke en tid direkte!