Industrilakering 

Hos Bredgades Ny Autolakering er vi meget erfarne indenfor industrilakering, da vi igennem værkstedets åbningstid i 1994 læs gerne vores virksomhedsprofil hvis du ønsker at finde ud af mere omkring os! Vi har udført adskillige forskelligartede opgaver for en række forskellige kunder med særlige behov. Vi tager imod alle former for opgaver inden for industri – uanset om det er små eller store elementer, der trænger til en lakering. 

​Her hos Bredgades Ny Autolakering, har vi udført udført sprøjtelakering i adskillige år. Derfor har vi stor erfaring med lakering, og de deler gerne ud af den, så du får lige præcis det resultat, som du søger. Det er din garanti for en sprøjtelakering af høj kvalitet, af dit produkt. 

Dertil kommer, at vi har et stort udvalg af farver, hvad enten det skal være højglans eller mat, så vi ikke kun kan levere i højeste kvalitet, men også i det bedste farvevalg, uagtet det er højglans eller mat.

Søger du et godt tilbud på omfarvning? Har du et enkelt produkt, der ikke fås i din farve, eller har du et helt særligt og unikt ønske om industrilakering, hvor du har mulighed for at få skræddersyet en løsning til dig? Så er du kommet til det rette sted.​

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Industrilakering
press to zoom
Industrilakering
press to zoom
Lakering af sølv kompressor
press to zoom
Industrilakering i farven rød
press to zoom
1/1