Autolakering

1/1

Processen ved autolakering

For at få det bedste slutresultat skal der laves et grundigt forarbejde, og det afhænger af den enkelte bil hvad der skal gøres.

Inden autolakering påbegyndes checkes der f.eks. for korrekt svejsning og afmontering herefter slibes med flere slags sandpapir, elementerne rustbeskyttes og der gives grunder.

 

Det er meget vigtigt, at forarbejdet er udført korrekt inden lakering. Hver skade størrelse kan have sin fremgangsmåde.

køretøjet køres i malerkabinen, hvor det sidste støv og skidt fjernes. Herefter påbegyndes lakeringen - først med grundfarven og herefter med klarlakken når køretøjet er færdiglakeret, så tjekkes lakken for den sidste finish!

Vores håndværk

Hos Bredgades Ny Autolakering bliver alt vores håndværk udført efter branchens førende kvalitetssystemer, som er med til at sikre dig kunden, en utrolig høj kvalitet, og dermed et fantastisk produkt. Vi udfører næsten alt slags lakering uden begrænsninger, og lægger stor vægt på faglig kvalitet, samt højt service niveau. Bredgades Ny Autolakering er medlem af foreningen Auto Branchen Danmark

Video som beskriver hvordan Bredgades Ny Autolakering opererer

Priser på vores håndværk

Priserne på lakering er vidt forskellige da vi udfører både hellakeringer, delreperationer, og forsikringskader. Vi er godkendt til at male alle bilmærke, og har et KÆMPE katalog af farver tilgængeligt. Vi  påtager vi os NÆSTEN alle opgaver, uanset opgavens art så er du garanteret et kvalitetsprodukt ved autolakering hos os!

Kontakt os allerede i dag og hør mere

Er du interesseret i en lakering af køkkenlåger, kan du tage kontakt til os, og så giver vi dig et godt tilbud på lige netop din opgave. 

Ring til os på telefon 98800611 eller skriv til os på e-mail autolak-biler@live.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Autolakering