Processen ved autolakering

For at få det bedste slutresultat skal der laves et grundigt forarbejde, og det afhænger af den enkelte bil hvad der skal gøres. Inden autolakering påbegyndes checkes der f.eks. for korrekt svejsning og afmontering herefter slibes med flere slags sandpapir, elementerne rustbeskyttes og der gives grunder.

Vores håndværk

Hos Bredgades Ny Autolakering bliver alt vores håndværk udført efter branchens førende kvalitetssystemer, som er med til at sikre dig kunden, en utrolig høj kvalitet, og dermed et fantastisk produkt. Vi udfører næsten alt slags lakering uden begrænsninger, og lægger stor vægt på faglig kvalitet, samt højt service niveau. Bredgades Ny Autolakering er medlem af foreningen Auto Branchen Danmark

Priser

Priserne på lakering er vidt forskellige da vi udfører både hellakeringer, delreperationer, og forsikringskader. Vi er godkendt til at male alle bilmærke, og har et KÆMPE katalog af farver tilgængeligt. Vi  påtager vi os NÆSTEN alle opgaver, uanset opgavens art så er du garanteret et kvalitetsprodukt ved autolakering hos os!

Autolakering