top of page

Autolakering

Hos Bredgades Ny Autolakering, har vi altid fokus på at skabe det bedste resultat for vores kunder i hele Nordjylland. Vi udfører forarbejdede alt afhængeligt efter hvilken bil som skal autolakeres, da at arbejdsprocesserne er forskellige fra bilmærke til bilmærke. Inden autolakering påbegyndes bliver hele bilen gennemgået for korrekt svejsning og afmontering herefter slibes med flere slags sandpapir, elementerne rustbeskyttes og der gives grunder.

Fordelen ved at få autolakeret din bil er udover at det er med til at gøre at bilens lakering ser ud som ny, så er autolakering med til at øge gensalgsværdien af din bil.

Autolakering i Nordjylland

Hos Bredgades Ny Autolakering bliver alt vores håndværk udført efter branchens førende kvalitetssystemer, som er med til at sikre dig kunden, en utrolig høj kvalitet, og dermed et fantastisk produkt. Vi udfører næsten alt slags lakering uden begrænsninger, og lægger stor vægt på faglig kvalitet, samt højt service niveau. Bredgades Ny Autolakering er medlem af foreningen Auto Branchen Danmark

Autolakering i Aalborg

Vi dækker autolakering i hele Aalborg, og vi har adskillige kunder som vælger at få autolakeret deres bil hos Bredgades Ny Autolakering. Dette er især på grund af at vi har fokus på at skabe det bedste resultat for alle vores kunder, uanset størrelsen på autolakeringen så leverer vi det bedste resultat af autolakering i Aalborg. 

 

Forsikringskader

Hvis uheldet har været ude, eller at du har fået lavet en større skade på din bil? Bredgades Ny Autolakering har et samarbejde med landets førende forsikringsselskaber og kan derfor rapporterer forsikringskaden til taksator. Især lakering af ridser, er noget vi ofte udarbejder som forsikringsskader for vores kunder i Nordjylland, vi har høj erfaring med alle former for større og mindre forsikringskader. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bottom of page