Autolakering Nordjylland

BAGGRUND

Bredgades Ny Autolakering er beliggende i Brønderslev, og blev grundlagt i 1957, i foråret 1994 overtog Flemming Hansen, og har løbene renoveret værkstedet så det fremstår topprofessionelt og moderne med to sprøjtekabiner til person - varebiler og industriellakering. Med placering midt i Brønderslev, kan vi som ønsket have en tæt kontakt til vores kunder, og samtidig levere vores produkter til næsten hele Vendsyssel. 

Vi udfører derfor autolakering til hele Nordjylland, og har kunder i hele Nordjylland. Bredgades Ny Autolakering har i mange år arbejdet med lakering af biler, og blandt vores kunder er vi kendt for god kvalitet, og at jobbet bliver udført til tiden. 

Kunden er og vil altid være i fokus, og med mere end 35 års erfaring er alle kunder altid sikret et kvalitetssikret stykke arbejde. 

 

Vi tager os primært af autolakering i Nordjylland i form af lakering af bil, herudover tilbyder vi også industrilakering, køkken lakering, og møbellakering. Herudover har vi et samarbejde med forsikringsselskaberne i Danmark, således at du nemt og hurtigt kan indberette din forsikringsskade, og få lakeret hos Bredgades Ny Autolakering. 

Bredgades Ny Autolakering skilt
press to zoom
Bredgades Ny Autolakering værksted
press to zoom
Kabine bredgades ny autolakering
press to zoom
Håndarbejde Bredgades Ny Autolakering
press to zoom
1/1