top of page
Autolakering Nordjylland

BAGGRUND

Bredgades Ny Autolakering er beliggende i Brønderslev, og blev grundlagt i 1957, i foråret 1994 overtog Flemming Hansen, og har løbene renoveret værkstedet så det fremstår topprofessionelt og moderne med to sprøjtekabiner til person - varebiler og industriellakering. Med placering midt i Brønderslev, kan vi som ønsket have en tæt kontakt til vores kunder, og samtidig levere vores produkter til næsten hele Vendsyssel. 

Vi udfører derfor autolakering til hele Nordjylland, og har kunder i hele Nordjylland. Bredgades Ny Autolakering har i mange år arbejdet med lakering af biler, og blandt vores kunder er vi kendt for god kvalitet, og at jobbet bliver udført til tiden. 

Kunden er og vil altid være i fokus, og med mere end 35 års erfaring er alle kunder altid sikret et kvalitetssikret stykke arbejde. 

 

Vi tager os primært af autolakering i Nordjylland i form af lakering af bil, herudover tilbyder vi også industrilakering, køkken lakering, og møbellakering. Herudover har vi et samarbejde med forsikringsselskaberne i Danmark, således at du nemt og hurtigt kan indberette din forsikringsskade, og få lakeret hos Bredgades Ny Autolakering. 

bottom of page