Lakering af møbler

1/1

 Hos Bredgades Ny Autolakering kan vi hjælpe dig at friske din spisestue op, eller dine ældre 60`er møbler. Vi har tidligere modtaget en stor efterspørgsel fra kunder som gerne vil have frisket deres "gamle" ting op. 

​Trænger dine møbler, dit bad eller dine låger til et nyt og holdbart udseende, udfører vi opgaven i bedste kvalitet. Et gammelt køkken kan for eksempel blive som nyt ved en sprøjtelakering eller en simpel lakering af lågerne. Sprøjtemaling kan både bruges på stole, kommoder, reoler, borde og mange andre møbler. Sprøjtemaling kan bruges som et værktøj til at give et møbel en ny og spændende farve eller til at pifte den gamle maling op med et nyt lag. Hos Bredgades Ny Autolakering har vi udviklet de bedste metoder, der altid sikrer fantastiske resultater. 

Eksempler på møbler

Reoler, stole, borde, skabe, lamper, døre, designermøbler, lister, fodpaneler, træoverflader, køkken

Trænger dine møbler, dit bad eller dine låger til et nyt og holdbart udseende, udfører vi opgaven i bedste kvalitet. 

Kontakt os allerede i dag og hør mere

Er du interesseret i en lakering af møbler, kan du tage kontakt til os, og så giver vi dig et godt tilbud på lige netop din opgave. 

Ring til os på telefon 98800611 eller skriv til os på e-mail autolak-biler@live.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, eller booke en tid direkte!